Early Booking 2020

 

 

EGIPT

The Grand Hotel – 4*

 

Descriere The Grand Hotel:

Parte a lantului Red Sea Hotels, este alcatuit din mai multe cladiri, situate pe plaja in mijlocul unei gradini, este recomandat pentru un sejur linistit, la pret accesibil.

 

Localizare:

Situat pe plaja din Hurghada, la 10 km de centrul statiunii, la 5 km de aeroport.

 

Dotari camere:

Hotelul The Grand Hotel dispune de 549 de camere, de diferite tipuri (standard, superior, superior deluxe, camera familiala, etc), dotate cu: baie proprie cu vana si/sau dus, uscator de par, sat TV, aer conditionat, seif, telefon, mini frigider, balcon sau terasa cu vedere spre gradina.

Camere SUPERIOR: 19 mp cu baie proprie, WC, aer condiționat (sezonier), telefon, seif, TV satelit, minibar/frigider, uscător de păr, balcon. Majoritatea camerelor are vedere spre grădină. Pot fi cazați cel mult 2 adulți și 2 copii.

Camere SUPERIOR DELUXE: dotate asemanator cu cele superior, sunt mai spațioase (31 mp) și o parte au vedere spre mare. Pot fi cazați maxim 3 adulți sau 2 adulți + 2 copii.

Camere FAMILIALE: sunt mai spatioase (42 mp), dispun de aceleasi dotari ca si camerele superior. Dormitor separat, vedere la grădină sau piscină. Se pot caza maxim 3 adulți + 1 copil sau 2 adulți +3 copii.

 

Facilitati hotel The Grand Hotel:

Receptie 24 de ore, casa de schimb valutar, depozitare bagaje, internet wifi la receptie (gratuit), internet café, piscina exterioara, pool bar, sala fitness (cu plata), masaj (cu plata), programe de animatie si divertisment in timpul zilei si seara, tenis de masa, teren de tenis (cu plata), centru de scufundari in apropiere, restaurant principal de tip buffet, restaurante a la carte, baruri, cafenea, room service (cu plata), snack bar, plaja privata, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja si la piscine, prosoape de plaja, magazine de suveniruri.

Plaja:Hotel situat pe plaja privata, cu nisip. Plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrele, beach bar.

Masa:All Inclusive (include cele trei mese principale in regim bufet, consumatia de bauturi alcoolice si nealcoolice locale), snackuri intre mese. Programul de All inclusive detaliat se primeste la receptie, la check in.

Despre serviciile all inclusive, programul barurilor și restaurantelor, respectiv alte eventuale costuri suplimentare personalul hotelului ofera informații detaliate si actuale la fața locului. In restaurante tinuta corespunzatoare este obligatorie. Este obligatorie purtarea bratarii de all inclusive. Va atragem atenția, ca la anumite restaurante se recomanda rezervarea meselor. Unele specialitati se servesc contra cost.

 

 

 

 

The Grand Hotel Hurghada

Camera dubla, All Inclusive, inclusiv zbor si transfer

Pretul complet für 

449 euro / pers,-

Dus:
08.03.2020

Aeroporturi:
Cluj Napoca

Intors:
15.03.2020

Orar de zbor

 
       

 

  

PRETUL INCLUDE: Transfer

Odorheiu Secuiesc – CLUJ NAPOCA AEROPORT  – Odorheiu Secuiesc.

 

 

 

 

 

 

EGYPT


The Grand Resort – 5*

 

Descriere The Grand Resort: parte a lantului Red Sea Hotels, este alcatuit din mai multe cladiri, cu arhitectura unica, invocand lumea celor o mie si una de nopti, este alegerea ideala pentru un sejur relaxant, cu raport calitate-pret bun.Localizare: situat la cca 150 m de plaja din Hurghada, la 10 km de centrul statiunii, la 5 km de aeroport, in vecinatatea Grand Mall-ului si langa Grand Hotel Hurghada. In Grand Mall stau la dispozitia turistilor cafenele, cafenea internet, sala de jocuri, magazine, farmacie, salon de infrumusetare, restaurante cu diferite specifice. 

Facilitati hotel The Grand Resort: receptie 24 de ore, casa de schimb valutar, depozitare bagaje, internet wifi la receptie (gratuit), internet café, piscina exterioara, piscina pentru copii, pool bar, sala fitness (cu plata), masaj (cu plata), programe de animatie si divertisment in timpul zilei si seara, tenis de masa, teren de tenis (cu plata la Grand Hotel), centru de scufundari in apropiere, restaurant principal de tip bufet, restaurante a la carte, baruri, cafenea, room service (cu plata), snack bar, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja si la piscine, prosoape de plaja, magazine de suveniruri si restaurante a la carte la Grand Mall (cu plata).

In lobby-ul frumos amenajat se afla recepția si un lobby-bar deschis non-stop. Hotelul dispune de 3 restaurante principale, 5 a la carte și numeroase baruri. La piscina gasim 2 snack-baruri, alte 2 restaurante, dintre care unul –Pergola- ofera programe cu muzică live. De asemenea, in hotel există si o sala de conferinte. Complexul are 3 piscine mari și 2 pentru copii, unele cu apa încalzita iarna.

  

Data plecarii

Aeroport de plecare

Servicii

Tarif

disponibilitate

 

The Grand Resort

Camera dubla cu vedere spre strada, All Inclusive, inclusiv zbor si transfer

Pretul complet für 
 
485 euro / pers,-

Dus:
08.03.2020

Aeroporturi:
Cluj Napoca

Intors:
15.03.2020

Orar de zbor

 

PRETUL INCLUDE:  Transfer

Odorheiu Secuiesc – CLUJ NAPOCA  AEROPORT  – Odorheiu Secuiesc.

 

 

 

 

 

EGIPT


Siva Grand Beach ****

Descriere Siva Grand Beach: parte a lantului Red Sea Hotels, este alcatuit din mai ultecladirisituateinmijloculuneigradinifrumosamenajate, este preferat de familiisicupluri. 

Localizare: situatpeplajacunisip din Hurghada, la 8 km de centrulstatiunii, la 5 km de aeroport. Intrareainmare este lina, plaja este foartespatioasasifrumoasa. 


Facilitati hotel Siva Grand Beach: receptie 24 de ore, casa de schimbvalutar, depozitarebagaje, internet wifi la receptie (gratuit), internet café, piscinaexterioara, piscinapentrucopii, piscinaincalzita, pool bar, masaj (cuplata), programe de animatiesidivertismentintimpulzileisiseara, tenis de masa, billiard, voleipeplaja, centru de scufundaripeplaja, restaurant principal de tipbufet, restaurante a la carte, baruri, cafenea, room service (cuplata), snack bar, club siloc de joacapentrucopii, sezlongurisiumbrelegratuitepeplajasi la piscine, prosoape de plaja, magazine de suvenirurisirestaurante a la carte la Siva Mall (cuplata). In lobby se aflareceptiaşi 2 restauranteprincipalecubufetinternational. La piscina este un restaurant-grill, diversebarurişimagazine. AquaCenter-ul este situatedirectpeplaja. Ingradinafrumosamenajata se afla o piscinăcu apa dulce, cuincalzireiarna. Hotelul dispune de piscinaexterioarasipiscinaseparatapentrucopii. SIVA MALL – situateinimediatavecinatateahoteluluistau la dispozitiaturistilor: banci, restaurante, barurişimagazine, cafenea internet, salon de infrumusetare, farmacie, dispensarmedical. Recomandamsaincercatiin Siva Mallcafeneauaorientalaşi restaurantul libanez – serviciileinacesteunitatisuntcontracost.

Dotaricamere: hotelul Siva Grand Beach dispune de 550 de camere, de diferitetipuri (camera de tipbungalow, camera deluxe, junior suite, camera familiala, etc), dotatecu: baiepropriecuvanasi/saudus, uscator de par, sat TV, aerconditionat, seif, telefon, mini frigider, balconsauterasacuvederespregradina, piscinasaumare. 

Masa: AllInclusive (includeceletrei mese principaleinregimbufet, consumatia de bauturialcoolicesinealcoolicelocale), snackuriintre mese. Programul de Allinclusivedetaliat se primeste la receptie, la checkin. 

Despreserviciileallinclusive, programul barurilorșirestaurantelor, respectivalteeventualecosturisuplimentarepersonalulhoteluluioferainformațiidetaliatesiactualelafațalocului. Inrestaurantetinutacorespunzatoare este obligatorie. Este obligatoriepurtareabratarii de allinclusive. Vaatragematenția, ca la anumiterestaurante se recomandarezervareameselor. Unelespecialitati se servesccontracost.

 

  

 

Siva Grand Beach

Bungalow, All Inclusive, inclusiv zbor si transfer

Pretul complet für 

518 euro / pers-

Dus:
08.03.2020

Aeroporturi:
Cluj Napoca

Intors:
15.03.2020

 
       

 

 

PRETUL INCLUDE: Transfer:

Odorheiu Secuiesc – CLUJ NAPOCA AEROPORT – Odorheiu Secuiesc.

 

Abonare
   

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

  Offline..           

Reveniti mai tarziu.