A KÉT Kontinens mágikus városa

Isztanbul 2018

Időpontok:

28.11.2018

                                                         

Előfoglalási ár: 210 euro  már 175 euro tól / személy*

1 Nap–  Indulás Székelyudvarhelyről Isztambulba , Bulgárián keresztül. Érkezés a 2 dik nap Isztambulba.

2 Nap  -  Megérkezünk Isztambulba .  Szállás a 3* szállodában amely a Laleli negyedben található. ( ez a negyed a turisták kedvelt negyede Isztambulban, hisz közel van a bazárokhoz. )  Elfoglaljuk szállásunkat. Egy rövid szünet után folytatjuk a napot egy gyönyörű Boszporusz hajókirándulással, amely lehetőséget nyújt Önnek, hogy látogassa meg Isztambul európai és ázsiai partjait. ( Aranyszarvot, a szultán palotákat, a híres hidakat, Európa erődjét stb.) Szabadprogram.

 3 Nap -  Reggeli.    Reggeli után meglátogatjuk az egykori bizánci főváros legfontosabb ortodox egyházait - egy ökumenikus túra keretén belül.. Meglátogatjuk: Vlacherne-templomot, Konstantinápolyi Ökumenikus Patriarchátust, a Paraschevi-román egyházat (az ázsiai városrészben található) Szabadprogram.

4 nap  Reggeli után gyalogos városnéző túrára indulunk. A város két városrészének legfontosabb turisztikai látnivalóit tekintjük meg, amelyek emlékeztetnek a bizánci birodalom nagyságára és később az oszmán birodalomra: Kék mecset, Aghia Sophia, Topkapi palota, Hippodrome. Délután meglátogatjuk az egyiptomi bazárt (Misir Carsisi) amely a Kék mecset közelében található, ahonnan különböző fűszereket és illatosított fűszereket vásárolhat. Délután szabadprogram. Sétáljunk és vásároljunk az Isztambul legérdekesebb bevásárlóhelyén: a Nagy Bazárban, amely üzleteiről és sokszínűségéről híres.

5 nap -  Reggeli után elindulunk haza, és magunk mögött hagyjuk Európa egyik legszínesebb nagyvárosát. Az útviszonyoknak függvényében érkezés Székelyudvarhelyre.

Ár tartalmazza: 

  • Szállítást 3* autóbusszal
  • 3 éjszaka szállás 3* szállodában , reggelivel.
  •  Idegenvezető

Az ár nem tartalmazza :  

  • Egességügyi biztosítás és útlemondás
  • Fakultatív kirándulásokat
  • Belépőket
  • Egyéni költségeket

 Felár :  egy személyes szoba felár: 30 euro / személy

 Megjegyzés: Az útlevél érvényes kell legyen még 6 hónapot a visszaérkezéstől számítva.

Az ajánlat minimum 35 főre érvényes. 30-35 fős csoport esetén az ár 10 EURÓ / fővel növekszik. 25-30 fős csoport esetében az ár 20 EURÓ / fővel növekszik. Kevesebb mint 25 résztvevőnél az ár újraszámolódik, vagy újraprogramozható. Szintén kisebb csoport esetében az ügynökség fenntartja magának a jogot, hogy megváltoztassa a szállítási eszközöket a befizettet turisták előzetes értesítése mellett. A Szervező (utazásszervező) visszavonhatja az utazást, ha a turisták minimális száma nem teljesül, és köteles értesíteni a turistát legalább 15 nappal az indulás előtt

 

 

 

 

Időpont

Alap ár                          

Előfoglalási ár , ha foglal 

01. OKTOBER 2018 ig

Előfoglalási ár , ha foglal    01.SZEPTEMBER.2018 ig

28.11 - 02.12.2018

175 euro/szemely

165 euro/szemely

155 euro/szemely

 

 

 

Utunk végén Székelyudvarhelyre érkezünk, talán elfáradva, de szellemiekben-lelkiekben gyarapodva. 

Köszönjük, hogy együtt utazhattunk!

 

 

 

 

 

                  ***   Az iroda fenntartja a programváltoztatás jogát!   ***

Hírlevél
   

Felíratkozás a hírlevélre

  Offline..           

Nézz vissza később.