Advent Fenyei -Praga / Brno / Becs

1 Nap( Csütörtök): Székelyudvarhely – Prágába, min. 14 óra utazás kisebb nagyobb pihenőkkel.

 

2 nap (Péntek):megérkezünk   adélelőtti órákbanCsehország fővárosába - PRÁGÁBA .

A világ egyik legszebb városának tartják Prágát, kisebb részt a középkorból és nagyrészt a XVIII-XIX.  századból eredő belvárosi épületek és utcák lenyűgözik a turistát. Igyekszünk tenni egy egész napos sétát az Óváros főterétől a prágai vár tetejéig, át Prága egyik jelképes hídján, a Károly-hídon át. Útvonal kitérőkkel: Óvárosháza-Tyntemplom-Károly-híd-Wallensteinpalotája-Szent Miklós kolostortemplom-Prágai vár. A várban a paloták és múzeumok mellett megtekintjük a kolozsvári Szent György lovas szobor eredetijét is,  a városnézés alatt feltöltődünk a karácsonyidíszbeöltözött város hangulatával és nem hagyjuk ki a karácsonyi vásárt sem.

                Tovább utazunk Brünnbe, Morvaország fővárosába.Mivel valószínűleg aznap fáradtak leszünk az utazástól, így elfoglaljuk szállásunkat, és lepihenünk a hosszú nap után.

 

3 nap ( Szombat) :Reggeli után  lehetőség van szabadprogramra is, vagy akár csoportosan megismerkedhetünk a pezsgő belvárossal ahol sok sétálóutca található, melyet Közép-Európa újkori épített öröksége vesz körül, zömében az Osztrák-Magyar Monarchia korát idéző épületekkel. Az óváros fölé emelkedik a Spilberk nevű középkori vár és a Szent Péter és Pál Székesegyház is.–az időnktől függően és séta közben bepillantást nyerünk a  Brünni karácsonyi vásárban amely  az óváros ódon utcái között található.

 Délután utazás a közeli Telnice településre, ahol részt veszünk a székely megemlékezésen és elsétálunk a csatában elesett 600 székely határőr tömegsírjához is. Az estét sörözés zárja egy hagyományos Brünni sörfőzde éttermében, ahol a világ egyik legjobb sörét főzik.

 

4 nap (Vasárnap): Reggeli utánindulunk Bécsbe. Érkezés az osztrák fővárosba, kényelmes buszos városnézés keretén belül  Bécs központjáig. 

1,5 órás gyalogos városnézésen vehetünk részt, mely során idegenvezetőnk érdekességeket mesél a legjelentősebb belvárosi látnivalókról. Túránk során érintjük többek között az Operaházat, Mozárt és Mária Terézia szobrát, a Hofburgot, ellátogatunk az eredeti Sacher Cukrászdához, a Stefansdomhoz( Szent István Székesegyház ) majd végigsétálunk a Grabenen és a Kartnerstrassen is. A túra a városháza előtt található hatalmas karácsonyi vásárnál ér véget, amely nem csak nagy de csodaszép is és ahol a szebbnél szebb ajándékok és szuveníreket találunk. Azesti  órákban elindulunk Székelyudvarhelyre. Hazaérkezés a reggeli órákban.

 

Ár tartalmazza: 

  • Szállítást 3* autóbusszal
  • 2 éjszaka szállás reggelivel
  • Magyar Idegenvezető

Az ár nem tartalmazza :  

  • Egesség ügyi biztosítás és útlemondás ( nem kötelező de ajánlott!)
  • Esetleges belépőket,  Egyéni költségeket    

Az ajánlat minimum 35 főre érvényes. 30-35 fős csoport esetén az ár 10 EURÓ / fővel növekszik. 25-30 fős csoport esetében az ár 20 EURÓ / fővel növekszik. Kevesebb mint 25 résztvevőnél az ár újraszámolódik, vagy újraprogramozható. Szintén kisebb csoport esetében az ügynökség fenntartja magának a jogot, hogy megváltoztassa a szállítási eszközöket a befizettet turisták előzetes értesítése mellett. A Szervező (utazásszervező) visszavonhatja az utazást, ha a turisták minimális száma nem teljesül, és köteles értesíteni a turistát legalább 10 nappal az indulás előtt, valamint az iroda fenntartja a programváltoztatás jogát is!

 

Időpont

Alap ár

Előfoglalási ár , ha foglal 

2018. November  1 ig

29.11-02.12.2018

 189euro/szemely

169 euro/szemely

Felár :  egy személyes szoba felár: 30 euro / személy

Hírlevél
   

Felíratkozás a hírlevélre

  Offline..           

Nézz vissza később.