Napos Part

Napos Part

NAPOSPART

A 7 km hosszú és 150 m széles, sekély finomhomokos Napospart kitűnő vízminőségével egy igazi családi és gyermekparadicsom. A központban, a parti sétány és a sétáló utcák mentén számos bevásárlási és szórakozási lehetőség valamint étterem és bár várja a változatos nyaralásra vágyó vendégeket. A busztranszfer Burgasz repülőteréről kb. 45 perc.

Aranyhomok

Aranyhomok

Aranyhomok

Aranyhomok a mögötte fekvő dombokra is felhúzódik, ami a város képét valamivel természetesebbé, hangulatosabbá teszi.

Várnától 14 km-re találhatjuk ezt a csodálatos nyaralóközpontot, ahol Bulgária legjobb 4-5 *-os szállodái várják a pihenni vágyókat.Az üdülőparadicsomba már több évtizede visszajárnak a turisták, főleg Európa nyugati részéből.

Albena

Albena

Albena

Az üdülőterület Várnától 35 km-re található. Albenához 5 km hosszú partszakasz tartozik, mely homokos és sekély vizű. A kedvező tengerpart miatt, ajánljuk a gyermekes csalásoknak is Albenát. Albenában inkább szállodákat találunk kevés az apartman.

Duni

Duni

Duni

Az apró üdülőfalu Burgasztól és Naposparttól délre található Szozpol felé. A Duni Royal Resortot is magába foglalja a terület ami több luxus szállodából tevődik össze. A dűnék és a tengerparti rész itt természet védelmi terület.A környezett gyönyörű a hegyek és tenger látványa miatt.

Elenite

Elenite

Elenite

Elenite Napospart , Szveti Vlasz felöl közelíthető meg. Az 1985.ben létesült nyaralófaluba csak az itt nyaraló Vendégek léphetnek be.

 

 Kis üdülőparadicsom Naposparttól északra. A villák és a szállodák páratlanul szép tengerparti kilátással rendelkeznek.Aquapark, vizisportok és még sok különleges élmény várja a kikapcsolódásra vágyókat.Természetesen a fő vonzerő itt is az egyenes fekvésű homokos tengerpart. Gépkocsit a kinti örzött parkolóba kell elhelyezni, melynek napidíja kb 15 leva.

Balchik

Balchik
BALCHIK
 
Balchik a legrégibb város mely a Fekete-tenger partján, Várnától 45 km északra. A várost gyakran hívják Fehér városnak, elsősorban a házainak köszönhetőn, mivel fehér kőből épültek és azért is, mert fehér sziklák között helyezkednek el.
 

Obzor

Obzor

Obzor Statiunea este aerisita si ferita de aglomeratie chiar si in varful sezonului si de aceea o recomandam celor care doresc relaxare si nu petrecerea vacantei intr-o statiune agitata. Hotelurile de aici se numara printre cele mai bune de pe litoralul Bulgariei si toate ofera servicii si facilitati pentru copii.
Veti intalni aici o plaja de 800 de m curata si ingrijita dar mai ales aerisita, ferita de aglomeratie chiar si in varful sezonului.

Bansko

Bansko

Bansko

Az ország délnyugati részén , 925 méteren fekvő Banszkóban a Pirin hegység érintetlen természeti szépsége és a bolgár kisváros történelmi hangulata kellemessen kapcsolódik egymással. Kitűnő minőségű síszállások várják a síelés barátait. A nagy költségekkel végrehajtott fejlesztés gyümölcseként a 15 pálya hossza már eléri a 56 kilométert. A terület 70%-a már hóágyúzható, az új felvonók mellé éttermet is építettek. Itt készült el az ország egyetlen félcsöve is , az idelátogató snowboarderek örömére. A bulgáriai téli üdülőhelyek kitűnő sportolási és pihenési lehetőséget biztosítanak.

Neszebar

Neszebar

NESZEBÁR

Neszebár eredeti légkörét megőrző, ismert nyaralóhely, amely egy félszigeten fekszik, és egy földnyelvvel kapcsolódik a szárazföldhöz. A 3000 éves óvárost a Fekete-tenger veszi körül. 1983 óta a világöröksége része, amelyet egyedülálló földrajzi fekvésével és építészeti stílusával érdemelt ki. Több mint 40 temploma a Balkán legjobb álapotban megmaradt templomai közé tartozik. Sétáljon el Neszebár szállodákkal tarkított újvárosától az óváros romantikus utcácskáiba, ahol megtekintheti a különleges, fából faragott erkélyekkel díszített házakat és pompás homlokzatokat illetve a kikötőt! Élvezze a csodálatos kilátást, amely a végtelen tengerre nyílik! A busztranszfer Burgasz repülőteréről kb. 30 perc.

Burgas

Burgas

BURGAS

Burgasz az ország keleti részén, a Fekete-tenger nyugati nyúlványa, a Burgaszi-öböl partján fekszik. Átlagos tengerszint feletti magassága 17 m. A város környékén helyezkednek el a Burgaszi-tavak, melyek Bulgária legnagyobb tavai: a várost északról az Atanaszovói-tó, délnyugat felől pedig a Burgaszi-tó határolja.

Hírlevél
   

Felíratkozás a hírlevélre

  Offline..           

Nézz vissza később.