Sunny Beach

Sunny Beach

Sunny Beach - cea mai mare statiune din Bulgaria - se afla la 30 km nord de orasul Burgas. Distanta intre Sunny beach si Bucuresti este de circa 490km. Combinatia magica a muntelui si a plajei,vecinatatea orasului antic Nessebar - edificiul arhitectural si istoric al culturii bulgare (partea de sud), lipsa mareelor si magnificele parcuri interioare - aceasta este imaginea "oraselului perfect pentru recreere" 

Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur, statiune situata in mijlocul unei vegetatii luxuriante, impresurata de flori, stejari seculari si terase umbroase, ofera conditii perfecte pentru toate gusturile: cei care iubesc soarele si plaja si cei care se bucura de aerosoli, plimbari relaxante si tratament. Statiunea este perfecta pentru toate gusturile: fie ca e vorba de o escapada romantica cu persoana iubita, fie ca e vorba de calatoria cu colegii si prietenii, sau concediu cu familia. - See more at: 

Albena

Albena

Albena se afla situata in partea nordica a litoralului bulgaresc, pe teritoriul rezervatiei naturale Baltata. Distanta intre Albena si Bucuresti este de circa 360 km. De la Vama Veche la Albena sunt 70km.
Albena, una din cele mai cunoscute statiuni din Bulgaria, este considerata a fi una din cele mai moderne si pline de verdeata. 

Duni

Duni

Duni Este o micro-statiune cu un farmec aparte, select si de lux, fiind situat in Golful Duni, intr-o zona unde natura s-a pastrat in toata splendoarea ei. La inceputul anilor ’80 Guvernul Bulgariei a decis sa se construiasca in aceasta zona un sat de vacanta, iar in anul 1986, dupa o indelungata munca de echipa a arhitectilor si istoricilor, - 

Elenite

Elenite

Elenite statiunea este o oaza de liniste, cu multa verdeata, perfecta pentru vacanta familiilor cu copii, statiune ce ofera toate conditiile unui sejur reusit. La cca 10 km nord de Sunny Beach si 40 km de Burgas, statiunea Elenite este mai mult un complex turistic aerisit cu toate facilitatile necesare si o gama variata de sporturi, activitati de agrement si animatie pentru turisti. Statiunea este una din recomandarile noastre pentru o vacanta a familiilor cu copii. 
Veti gasi si un mini Aqua Park in care intrarea este libera singura taxa fiind cea pentru inchirierea sezlongului 

Balcic

Balcic

Balcic este un oraș la țărmul Mării Negre, în nord-estul Bulgariei, regiunea Dobrici, la o distanță de 42 km de Varna. În prezent este una dintre atracțiile turistice aleBulgariei la Marea Neagră. Aici se află Castelul din Balcic, reședința de vară preferată a Reginei Maria, înconjurat de o la fel de celebră grădină botanică unicat în Europa centrală și de est, în special datorită colecției de cactuși. 

Bansko

Bansko
Bansko reprezinta statiunea de ski No.1 a Bulgariei, avand cel mai bun si mai modern centru de ski dintre toate statiunile bulgaresti cu acelasi specific. In ultimii ani, o noua zona destinata "sportului alb" a fost amenajata gratie unei investitii de milioane de euro. 44 de tunuri Technoalpine pentru zapada artificiala sunt situate pe majoritatea pistelor.

Nessebar

Nessebar

Nessebar este un oraş si staţiune turistică în regiunea Burgas din Bulgaria, Este amplasat pe o peninsulă lungă de 850 m şi lată de 350 m, în care se ajunge printr-un istm. În timpul existenţei sale îndelungate, şi-a pierdut 1/3 din teritoriu, fiind acoperit de mare. Sub apă, la 80 de metri distanţă de ţărm, încă se pot vedea rămăşiţele zidurilor fortăreţei. În prezent se află conservat doar zidul de vest cu poarta, care apără oraşul de continent. Statiunea este una din cele mai populare si preferata de pe tot litoralul Bulgaresc.

Abonare
   

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

  Offline..           

Reveniti mai tarziu.