Karácsony-Szilveszter ajánlatok

Crăciun la Gyula 2016.

Decembrie 23-26.: min. de la 3 nopţi 117 € / persoană / 3 nopţi

Noaptea de 24. Decembrie trebuie să o petreceţi la noi!


Conţinut:

- cazare

- mic dejun bufet suedez

- cină bufet suedez

- cadou de Crăciun

- la ajunul Crăciunului de la ora 16:00 la masă aprinderea luminilor, un pahar de şampanie, cină de gală

- în data de 24. Decembrie între 12:00– 15:00 podobirea pomului de Crăciun, în timp puteţi decora turtă dulce, din care cea mai frumoasă premiăm cu cadou.

- pregătim fotografie despre fiecare familie înaintea pomului de Crăciun - în data de 24.

Decembrie la miezul nopţii se ţine slujbă în Parohia Nádi Boldogasszony (Pe locul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” pe vremuri a stat tot o biserică unde se păstra icoana „Adormirea Maicii Domnului”. În timpul cuceririi otomane a Biserica și icoana au fost distruse. In anul 1775 din inițiativa lui Harruckern Francis s-a început construcţia parochiei in stil baroc, proiectat de arhitectul Linck János Károly.

Această clădire din centrul orașului este Biserica romano-catolică. A fost sfinţită în anul 1777. Astăzi, biserica Adormirea Maicii Domnului este loc de pelerinaj popular.) - între 24-26.Decembrie, după masă proiectare de film în sala Patru Anotimpuri Bar si Lobby, între timp servim ciocolată caldă şi vin fiert

- pentru fiecare persoană 1 bilet de intrare la Băile Cetăţii, cu intrare de 2 ori pe ziua dată - masaj mecanic la ochi de 15 sec.

- în fiecare zi folosirea saunei este gratis (16:00-20:00)

- în fiecare camera televizor Samsung LED

- parcare gratis (deschis)

- wifi gratis

- TVA Preţul prelungirii cu demipensiune: 35 € / persoană / noapte Suprapreţul camerelor cu un pat: 7 € / noapte / persoană.

Preţuri pentru copii: - între 0-3 ani: pe pat pentru bebeluş este gratis. - între 3-14 ani pe pat suplimentar, cu demipensiune bufet suedez: 18 € / noapte / persoană. - între 3-14 ani pe pat principal, cu demipensiune bufet suedez: 25 € / noapte / persoană. Hotelul cere 100% avans din preţ! În cazul a anula sau a modifica rezervarea, mai tîrziu cu 14 zile înantea sosirii, atunci tot avansul se poate folosi pe o altă rezervare (cu aceeasi sumă), pe perioada de 6 luni după anulare. Încît Oaspetul modificarea ne-l trimite în cele 14 zile de înaintea sosirii sau nu soseşte, atunci tot avansul e pierdut, nu-l restituim. Avansul nu restituim

Hírlevél
   

Felíratkozás a hírlevélre

  Offline..           

Nézz vissza később.