ISOLA 2000 - FRANCIAORSZAG

Síelj velünk a legjobb helyek egyikén!

Franciaórszág

 Isola 2000

 

 

 Sípálya:  

14 km Fekete,  

32 km Piros,

74 km Kék

 

Felvonók száma: 20 drb.

 

 

Isola 2000 (ejtsd: izola dömil) a déli Alpok második legnagyobb síterepe. A síterepen érezhető a jó alpesi hangulat, és a déli fekvése ellenére meglepően jó hóstatisztikákkal rendelkezik: decembertől április elejéig biztos a hó és a napsütés.         A síterep három részből áll (St.Sauveur,  Pélevos és Levant), melyek patkószerűen veszik körül a települést, ahol a nagy, napos gyerekpályák fekszenek. A Levant részen vannak a könnyebb pályák, a tapasztaltabbaknak a St.Sauveur-i rész ajánlható néhány keményebb pályával, és itt kiváló lehetőség nyílik a pályán kívüli síelésre is. Ráadásul a 2610 m magas Cime de Sistron tetejéről jó időben a tengerig el lehet látni, rosszabb időjárás esetén pedig jól jöhet, hogy a terepen sok erdőhatár alatti pálya található. Snowboardosok részére egy vadonatúj hópark áll rendelkezésre.

 

 Időpont: 29.Január.2021 - 07.Feb.2021 

 

Székelyudvarhelyi Indulással !

 

  

 

 

Residence Les Terrasses d`Isola 3***

 

A Terrasses d'Isola apartmanház 150 méterre fekszik a pályáktól, modern és kényelmes. Erkélyei mind déli fekvésűek, kiválóan alkalmasak egy kis napozásra, sütkérezésre. A tágas társalgóban, bár, csocsó, billárd asztal, társalgórész és ingyenes Wifi egyaránt található. Szintén az alsó szinten van egy jó kis wellness részleg, melynek jacuzzijából csodálatos panoráma nyílik a városra, a hegyekre. Kicsit álomszerű, mégis igaz! A medence és a jakuzzi használata ingyenes, a szauna és gőzfürdő részleg egyszer látogatható a héten térítésmentesen.

 

 4 fős apartman:

35m2, nappaliban kihúzható kanapé és felszerelt konyha (hűtő, kerámialapos sütő, mosogatógép), hálószoba 2 szimpla ággyal vagy duplaággyal, fürdőszoba káddal, WC, erkély vagy terasz

6 fős apartman:
48 - 53m2, nappaliban kihúzható kanapé és felszerelt konyha (hűtő, kerámialapos sütő, mosogatógép), hálószoba 2 szimpla ággyal vagy duplaággyal, hálósarok emeletesággyal, 1 fürdőszoba tusolóval és WC-vel, +1 fürdőszoba káddal, külön WC, erkély vagy terasz.

 

 

 

 

 

 

ÁR:  már 483 euró / fő – Október 25 ig.

 

         483 euró / fő– 6 fős apartmanban        501 euró / fő – 4 fős apartmanban

 

Gyerek kedvezmény 11 évig: az aktuális árból – 35 euró

 

Ár tartalmazza: Az árak fejenként értendők és tartalmazzák a szállást 8 nap / 7 éjszakára a jelzett létszámnak megfelelő apartmanban ( 4 vagy 6 fős) teljes töltöttség esetén, a 6 napos síbérletet , az idegenforgalmi adót és a buszos utazást Székelyudvarhelyről, valamint egy nem hagyományos Borkóstoló.

 

Ár nem tartalmazza:  Baleset, poggyászbiztosítás és egyéni költségeket, Üdülőhelyi, szervezési díj: 15€/fő (mely a hátralékkal együtt fizetendő felénk).

Szabadon maradt ágy a 4 fős szobába 130 euró, 6 fős szobába 110 euró.

 

   

December. 1 ig:  

515 euró / fő -  4 fős apartmanban ,  499 euró / fő -  6 fős apartmanban

 

 

Normál ár:

Ár: 525 euró / fő – 4 fős apartmanban, 515 euró / fő – 6 fős apartmanban

 

 

Ha bekövetkezik a Covid -19 vírus miatti hatósági korlátozás, pl: határzár, akkor visszatérítjük a kirándulás árát.

 

 

 

Ingyenes WIFI

Az apartmanház aljában (van ahol a szobában is) és az idegenforgalmi hivatalnál (Office du Tourisme) van ingyenes Wifi. Ezen felül a bárokban, kávézókban is odaadják a Wifi kódot, ha fogyasztotok valamit.

 

 

Kirándulás Auron 132 km-es síterepére

                    Bérletünk egész héten érvényes Auron síterepére is, így érdemes átmennünk legalább egy napra, felfedezni a déli Alpok egy másik híres síterületét. Nagyon jó esésű, széles pályák vannak itt is. Buszunk reggel indul és liftzárás után jön haza. Bő egy óra az út és gyönyörű tájakon halad keresztül.

Buszjegy ára: 4€ / helyszínen fizetendő

 

 Sí és snowboard oktatás

Lelkes oktatóink Isolán a csoportos oktatást a lehető legalacsonyabb áron vállalják, mindössze: 8€/120perc/fő-ért.

Cél, hogy mindenki megtanuljon csúszni!

 Egyéni (20€/60perc) és 2-3 fős kis csoportos (25€/60perc/csoport) oktatásra is van lehetőség.

A program ára a helyszínen fizetendő.

Amennyiben érdekel az oktatás, kérünk, tájékozódj előre.

 

 

 

-          Monaco – Monte Carlo-i városnézés

  • Érdemes a hazaindulás reggelén minél gyorsabban elkészülni az apartman rendberakásával, mert annál több időnk lesz sétálgatni Monaco-ban. A piros-fehér kerékvetők a forma1- es pálya kanyarjaiban, luxusjachtokon ásítozó multimilliomosok, maradék Eurók kockáztatása a kaszinóban, vagy a film klasszikusokban látott Hotel de Paris, mind-mind örök élmény.

 

 

 

Utastájékoztató

 

Általános információk

 

Pályaszállás:                     Ingyenes wifi a recepciókon érhető el. Az apartmanokban tűzhely, mosogató, hűtő, edények, étkészlet található. Hozni kell: Mosogatószivacs, mosogatószer, törülköző, ágyneműhuzat (ezt bérelni is lehet, kb. 10€/fő)

 

Bérlet:                                 120 km pályára érvényes – vasárnaptól - péntekig (6 nap - 03. Feb. -08.Feb.2019)

 

Kaució:                                Terrasses de Isola: 300€/4fős, 500€/6fős apartman..

Visa vagy Mastercard típusú bankkártyát fogadnak el. (Visa Electron és Maestro nem jó)

 

Takarítás díj:                     Fizetése nem kötelező az apartmanok rendezett elhagyása esetén (mosogatás, takarítás - (hűtő, fürdő, wc, türkör is), rendrakás, szemétlevitel)

 

Üdülőhelyi, szervezési díj:        15€/fő (mely a hátralékkal együtt fizetendő felénk)

 

 

Baleset, poggyászbiztosítás:  Biztosítás kötése ajánlott de NEM közelező.

 

 

Indulás:                              A busz minden esetben pénteken - 29.01.2021.

 

Indulás ideje: péntek - ……..……….. óra, Indulás helyszíne: ………………………………………..

A buszok ablakában táblák jelzik az úti célt és a szervezők is segítségetekre lesznek. A buszokon kötelező érvényű ülésrend van, mely a busz ajtajára lesz kifüggesztve.

 

A busz rendszámát és az ülésrendet előre nem áll módunkban közölni.

Személyigazolvány vagy útlevél hozatala kötelező.

 

Menetidő:                     A  buszban konkrét helyet 5€/ülés-ért lehet foglalni (pl. első sor, ajtó mellett…stb)

Szekelyudvarhely  - Budapest – M7 – Maribor – Ljubjana – Trieste – Velence – Piacenza – Genova – Monaco – Nizza – Isola2000 – Budapest - Szekelyudvarhely

 

Csomagok:                        Minden utas hozhat magával:

 

1 db utazótáska , 1 pár síléc vagy snowboard, 1 pár sícipő vagy snowboardcipő, illetve a buszokra 1 db kézipoggyász vihető fel.

 

 

Hazautazás:                      Az indulást követő hét szombat reggelén

 

Hazaérkezés Szekelyudvarhelyre Vasárnap.

Hírlevél
   

Felíratkozás a hírlevélre

  Offline..           

Nézz vissza később.